Food Video's

Video's waar je van gaat watertanden

Onze videoproducties zijn de kracht van Foodie Channel Productions. Door middel van inspirerende foodvideo's brengen we producten en merken tot leven.

Met onze jarenlange ervaring in het maken van food video's weten we precies hoe we unieke en spraakmakende video's kunnen creëren. Daarnaast begrijpen we de markt als geen ander, weten we hoe we een bepaalde doelgroep kunnen bereiken en kunnen we de juiste boodschap overbrengen. 

Naast de volledige productie helpen we u ook graag met het bedenken van een passend concept of script, of het nu gaat om overzichtelijke how-to-recepten video's, social video's of promotie video's. Ons team heeft alle expertise in-house, van regie en editing tot storytellers en producers. Hierdoor kunnen we snel schakelen en handelen, iets wat essentieel is in een online omgeving die vraagt om spot-on content actualiteit. 

 

How to video's

Door middel van korte, duidelijke en overzichtelijke how-to-recepten video's maken we koken een stuk makkelijker en leuker voor iedereen! Zo ontwikkelde we bijvoorbeeld in samenwerking met Nature's Pride verschillende how-to-recepten video's. 

Product Video

Een product video is de perfecte manier om een product onder de aandacht te brengen. Wij zorgen ervoor dat jou product blijft hangen bij je doelgroep. Zo hebben we bijvoorbeld ter promotie van de verschillende productranges een aantal mooie product video's geproduceerd voor het keukengerij merk Le Creuset.

Event Video

Door middel van een event video breng je een merk of product onder de aandacht bij jouw doelgroep en laat je zien hoe jouw evenement is geweest. Daarnaast is een event video ook perfect geschikt om volgende evenementen te promoten. Zo hebben wij bijvoorbeeld in de zomer van 2017 een event video gemaakt voor het 'Share a Perfect Day' festival georganiseerd door Jumbo Nederland. Voor de tweede keer was Foodie Channel Productions verantwoordelijk voor de aftermovie.

 

Wat kunnen we voor u betekenen?

Foodie Channel
onderdeel van LiveWall Group
Sint Josephstraat 133, 5017 GG
Tilburg
+31 (0) 13 7113708
Contactformulier
Je hebt niet alle velden ingevuld.
Je naam
Je telefoonnummer
Je e-mail
Wat is je vraag?
Verstuur
Bedankt, je vraag is verzonden