Foodie Channel Productions

Foodie Channel Productions ontwikkelt alle marketingmaterialen voor uw foodmerk. Van video producties, tot content en bloggers.  

Lees Meer

Wij zijn gespecialiseerd in de productie van online food content. Kort, krachting en lekker.

Foodie Channel Productions is de online food content productieafdeling van digital creative agency LiveWall Group. We bedenken en produceren de leukste, lekkerste en meest deelbare online food content.  Of het nu gaat om volledige campagnes, video's of foto's: bij Foodie Channel Productions.

zoeken we de grenzen op en gaan we  altijd voor het beste resultaat. 
Daarnaast hebben we op eigen initiatief het kanaal Foodie Channel opgezet. Wekelijks produceren we foodvideo's in samenwerking met Nederland's bekendste foodbloggers en toonaagevende merken. Onze snackable video's zijn goed voor miljoenen views en maken koken een stuk makkelijker en leuker!

Food marketing

Om uw doelgroep te bereiken is een goede marketing strategie essentieel. Foodie Channel Productions denkt graag met u mee over hoe we uw doelgroep het best kunnen bereiken. Naast het verzinnen van een strategie en toffe concepten, verzorgen we natuurlijk ook de gehele productie.

Meer lezen

Food video

Onze videoproducties zijn de kracht van Foodie Channel Productions. Door middel van inspirerende foodvideo's brengen we producten en merken tot leven. Foodie Channel Production helpt bij de productie van de lekkerste video content. Of het nu gaat om overzichtelijke how-to-recepten video's, social video's of promotie video's.

Meer lezen

Waarom Foodie Channel Productions?

Snelle online food content
Video's waar je van gaat watertanden
De mooiste food shots
Zet je merk of product op de kaart
Alle kennis onder één dak
Samen met de beste foodies

Food fotografie

Naast videoproducties verzorgen we ook foodfotografie, in alle mogelijke varianten. Ons team is altijd op de hoogte van de laatste foodtrends, samen met de opdrachtgever en foodstylisten bepalen we de juiste setting en creëren we het perfecte plaatje.

Meer lezen

Campagnes

Foodie Channel Productions creëert een unieke campagne rondom uw product of merk. Met een sterke combinatie van techniek en creativiteit bedenken we binnen no-time een ijzersterke campagne.

Meer lezen

Foodies

Op zoek naar social influencers om mee samen te werken? Bij Foodie Channel Productions beschikken we over een groot netwerk van Nederlands' beste foodbloggers, we helpen u graag met het vinden van de perfecte match.

Meer lezen

Wat kunnen we voor u betekenen? Laat het ons weten!

Foodie Channel
onderdeel van LiveWall Group
Sint Josephstraat 133, 5017 GG
Tilburg
+31 (0) 13 7113708
Contactformulier
Je hebt niet alle velden ingevuld.
Je naam
Je telefoonnummer
Je e-mail
Wat is je vraag?
Verstuur
Bedankt, je vraag is verzonden