Food Fotografie

Het perfecte plaatje

Naast videoproducties verzorgen we ook foodfotografie, in alle mogelijke variaties. Of het nu gaat om packaging fotografie, product  fotografie, of het tot leven brengen van een menukaart, alles is mogelijk.

Bij Foodie Channel Productions zijn we niet alleen altijd op de hoogte van de laatste foodtrends, we beschikken ook over alle nodige apparatuur en een eigen fotostudio. Samen met onze opdrachtgever en foodstylisten bepalen we de juiste setting om tot het gewenste resultaat te komen. Natuurlijk fotograferen we ook op locatie. 

Met behulp van onze kennis, ervaring en netwerk weten we precies wie en wanneer we waar in moeten zetten: samen zorgen we voor het beste resultaat. Heb je een prachtig product maar nog geen bijpassend recept? Ook daar denken we natuurlijk graag aan mee. We doen er alles aan om het perfecte plaatje te creëren.

 

Product fotografie

Product foto's halen het beste uit een product naar voren. Door middel van de juiste setting en instellingen zorgen we ervoor dat uw product eruit springt en het de aandacht van de consument trekt. 

 

Packshots

Wilt u producten op een heldere en duidelijke manier weergeven voor bijvoorbeeld een webshop of website, dan zijn goede packshots onmisbaar. Door de witte achtergrond komt een product goed naar voren en ziet de consument in een oogopslag waar het om draait. 

Sfeer fotografie

Sfeer foto's laten meer zien dan een product alleen. Het zorgt voor aansluting bij je doelgroep en laat zien waar een product of merk voor staat. 

 

Wat kunnen we voor u betekenen?

Foodie Channel
onderdeel van LiveWall Group
Sint Josephstraat 133, 5017 GG
Tilburg
+31 (0) 13 7113708
Contactformulier
Je hebt niet alle velden ingevuld.
Je naam
Je telefoonnummer
Je e-mail
Wat is je vraag?
Verstuur
Bedankt, je vraag is verzonden