Campagnes

Wij maken ijzersterke campagnes

Foodie Channel is onderdeel van online creative agency LiveWall Group. LiveWall ontwikkelt spraakmakende online en offline campagnes, bedenkt unieke concepten en ontwikkelt effectieve tools. De afgelopen jaren hebben we al heel veel succesvolle campagnes gelanceerd voor een tal van klanten en we gaan ook graag voor u aan de slag.

Met onze kennis en ervaring denken wij graag mee over de beste manier om uw product of merk op de kaart te brengen.  Naast het produceren van de beste #foodporn, #fitgirls, #instafood video's en foto's, denken we ook mee over merk positionering, het bepalen van de doelgroep, bouwen we sites, ontwikkelen we apps en al het andere wat bij een succesvolle campagne komt kijken. Kortom, wij zorgen ervoor dat jou campagne zich dubbel en dwars terug verdiend. 

 

Online Merkactivatie

We spreken van merkactivatie wanneer we in een korte tijd een merk of product onder de aandacht van de doelgroep willen brengen. Middels een spraakmakende online merk activatie kunnen we ervoor zorgen dat de virale werken van social media optimaal benut wordt. Met een ludieke online campagne kunnen we op de online kanalen waar uw doelgroep zich bevindt, een sterke merk activatie creëren. 

App ontwikkeling voor social media of mobiel

Apps maken je campagne compleet, en ook daar kunnen we mee helpen. We ontwikkelen mobiele apps, Facebook Apps, social media apps en webapplicaties. Van iPhone en Android tot Facebook en Spotify, we helpen u graag verder!

Wat kunnen we voor u betekenen?

Foodie Channel
onderdeel van LiveWall Group
Sint Josephstraat 133, 5017 GG
Tilburg
+31 (0) 13 7113708
Contactformulier
Je hebt niet alle velden ingevuld.
Je naam
Je telefoonnummer
Je e-mail
Wat is je vraag?
Verstuur
Bedankt, je vraag is verzonden