Food marketing

Wij verzorgen alle marketingmaterialen

Een goede content strategie is een onmisbaar onderdeel van brand marketing. Foodie Channel Productions ontwikkelt alle marketingmaterialen voor uw foodmerk. Van video producties, tot content en bloggers. Op een creatieve en inspirerende manier creëren we content dat uw doelgroep op de juiste manier weet te bereiken.

We bedenken en produceren unieke online food content dat gebruikt wordt voor marketingdoelstellingen als online video advertising en reclamevideo, tot socal content of volledige formats. Samen met toonaangevende merken en inspirerende foodbloggers produceren we online content waar je van gaat watertanden. Of het nu gaat om social video's, gepersonaliseerde video's, food foto's of blog content. We vinden altijd de best passende manier om uw doelgroep te bereiken.

Food Video

Onze videoproducties zijn de kracht van Foodie Channel Productions. Door middel van inspirerende foodvideo's brengen we producten en merken tot leven. Foodie Channel Productions helpt bij de productie van de lekkerste video content. Of het nu gaat om overzichtelijke how-to-recepten video's, social video's of promotie video's.

Meer lezen

Food Fotografie

Naast videoproducties verzorgen we ook foodfotografie, in alle mogelijke varianten. Ons team is altijd op de hoogte van de laatste foodtrends, samen met de opdrachtgever en foodstylisten bepalen we de juiste setting en creëren we het perfecte plaatje. 

Lees meer

Campagnes

Foodie Channel Productions creëert unieke campagnes rondom uw product of merk. Met een sterke combinatie van techniek en creativiteit bedenken we binnen no-time een ijzersterke campagne.

Lees meer

Foodies

Op zoek naar social influencers om mee samen te werken? Bij Foodie Channel Productions beschikken we over een groot netwerk van Nederlands' beste foodbloggers, we helpen u graag met het vinden van de perfecte match.

Meer lezen

Wat kunnen we voor u betekenen?

Foodie Channel
onderdeel van LiveWall Group
Sint Josephstraat 133, 5017 GG
Tilburg
+31 (0) 13 7113708
Contactformulier
Je hebt niet alle velden ingevuld.
Je naam
Je telefoonnummer
Je e-mail
Wat is je vraag?
Verstuur
Bedankt, je vraag is verzonden